top of page
Robin hoed workshop

Robin hoed's

Housewarming party

Waar: OBA Reigersbos, Rossumplein 1, Amsterdam ZO

Wanneer: Zaterdag 30 Sept van 13:00 - 15:30 uur

Leeftijd: Alle leeftijden

Toegang: Gratis

Robin Hoed komt in OBA Reigersbos wonen. Hij wil jullie allemaal leren kennen daarom geeft hij een feestje met leuke workshops en deelt hij ijsjes uit. En een huis wordt pas echt je thuis als je er mooie dingen beleeft.

Programma:

Welkom met IJs, Muziek en buurtverhalen

Djembee workshop

Ontdek het ritme op een trommel. Deze trommel heet een djembee. Leer deze te bespelen van Victor een professionele djembe muziekkant. Kom and join the beat!

Leer tekenen van een echte Kunstenaar

Phil Dwarka is een kunstenaar en hij laat zich vooral inspireren door de schoonheid en magie van de natuur. Hij deelt zijn kennis en talent graag met jou. Kom en leer tekenen!

Robin Hoed's Knutseltafels

Alle kinderen zijn een kunstenaar met Robin Hoed!

Zen Kids met Kinder Yoga

Yoga is niet alleen heel leuk het is ook heel nuttig! Door regelmatig yoga te doen krijg je meer zelfvertrouwen, word je creatiever en voel je je gewoon beter! Wordt ook een zen kid met kinder Yoga!​

Foam's Photo Booth

Kruip in je huid van een fotograaf en recreëer een iconisch beeld bij de Photo Booth van Foam! Bij de Photo Booth van Foam leer je de beweegredenen en fototechnieken die een fotograaf gebruikt door een foto heel precies na te maken. Want waar letten professionele fotografen op bij het maken van een foto? Jouw beste resultaat wordt uitgeprint op fotopapier en krijg je mee naar huis. En krijg een gratis toegangskaartje voor Foam, Fotografiemuseum Amsterdam. Een workshop voor jong en oud. Tijdens de workshoptijden kan je ieder moment inlopen.

30 september
Robin hoed workshop special
bottom of page