top of page
Robin hoed organisatie
Robin hoed organisatie

About Robin Hoed

Robin Hoed is een getalenteerd roodborstje dat de levens van de mensen in Amsterdam verrijkt met kunstzinnige, inspirerende en educatieve workshops. Zijn team van kunstenaars en professionals biedt samen met docenten en sociaal werkers de perfecte mix van creativiteit, educatie en plezier. Tijdens de vele creatieve workshops zoals tekenen, toneel, dans, muziek, mode, natuur, bewustzijn en technologie ontdekken kinderen waar hun ogen van gaan stralen en waar zij talent voor hebben.

 

Ieder kind heeft er recht op om op jonge leeftijd kennis te maken met kunst en cultuur. Kunst en cultuur is van wezenlijk belang voor een gezonde, bruisende samenleving. Het biedt nieuwe inzichten en zorgt voor een brede interesse en ontwikkeling. Het is ook bekend dat kinderen die aan kunst en cultuur doen meer zelfvertrouwen krijgen en dat het hun sociale vaardigheden, motorische en/of cognitieve vaardigheden vergroot. Robin Hoed biedt een laagdrempelige, veilige plek waarin kinderen zich vrij voelen om te ontdekken en creëren.

 

Naast de vele workshops en activiteiten voor kinderen van de basisschool leeftijd ontwikkelt Robin Hoed ook workshops en events voor baby’s, jongeren en volwassenen.

 

Robin Hoed is er voor iedereen meer dan genoeg redenen om Robin Hoed te volgen @robinhoed_amsterdam

en te steunen! Neem vooral contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen via: robinhoedamsterdam@gmail.com

AYSe Karakulak

Sociaal Cultureel ondernemer

Ayse is Initiatiefnemer van Robin Hoed Amsterdam en werkzaam als docent pedagogiek. Ayse heeft diverse kunstzinnige en educatieve activiteiten op diverse locaties in Amsterdam gecoördineerd. Zij woont al vele jaren met haar gezin in Zuidoost en brengt overal waar ze komt kunst en cultuur met haar sprankelende initiatieven.

Helen Buijs

Grafisch ontwerper en Conceptdenker

Helen is geboren in Amsterdam en opgegroeid in Amsterdam Zuidoost. Na 20 jaar in de binnenstad te hebben gewoond verhuisde zij in 2019 met haar jonge gezin terug naar haar roots. Het aanbod op het gebied van culturele activiteiten mocht wel wat rijker. Ayse dacht daar net zo over. Het ei van Robin Hoed was al snel gelegd.

 

Naast Robin Hoed wordt Helen blij van haar werkzaamheden als Grafisch ontwerper en bedenkt zij regelmatig concepten voor bedrijven. Neem bij gebrek aan creativiteit of behoefte aan professionele designs contact met haar op helenbuijs@gmail.com

bottom of page